Potrebujete pomoč pri vašem projektu?

Kontaktirajte nas

Spoznajte podjetje NAVASI d.o.o.

Pozdravljeni!

Sem Franc Punčuh, ustanovitelj in lastnik enoosebne družbe, imenovane NAVASI, nadzor, varilstvo, svetovanje in inženiring d.o.o. NAVASI d.o.o. je mikro podjetje, ki pa po potrebi naročnika lahko združuje in koordinira več in različne projektne udeležence. Družbi in trgu lahko ponudim del danes izginjajočih vrednot, meni dane v zibelko predvsem z vzgojo staršev, očetovo tehnično vzgojo in kmečko logiko iz narave in podeželskega okolja.

Kot dijak in študent strojništva sem imel odlično mentorsko okolje, zlasti v kolektivu Kovinarstva Ljubno ob Savinji (danes KLS), kasneje pa sem kariero strojnega inženirja nadaljeval na ESO (danes ESOTECH) kjer sem se specializiral v varilstvu na industrijskih, energetskih in ekoloških projektih, hkrati pa kot tehnolog in vodja ostal vseskozi na področju strojništva.

Od ustaljenih in spreminjajočih se načel današnje sodobne ekonomije želim, da se politika mojega podjetja razlikuje v pristopih, kjer se izražajo vrednote kot so poštenost, zaupanje in medsebojno spoštovanje in zato jo dovolim ocenjevati kot trajnostno usmerjeno.

POSLANSTVO

Poslanstvo družbe NAVASI d.o.o. je individualni pristop do naročnika, prilagoditev in iskanje zanj najboljših in trajnostnih rešitev.

VIZIJA

Za vsakega naročnika poiskati optimalen nasvet na  področju varilstva, splošnega strojništva, sistemov vodenja kakovosti in gradnje objektov od preproste informacije do celostnega zagotavljanja del in nalog koordinatorja varjenja po sodobnih evropskih in mednarodnih normativih in pooblaščenega inženirja po gradbeni zakonodaji.

STRATEGIJA in CILJI

Zadovoljstvo naročnikov z opravljeno storitvijo je najpomembnejši cilj. V proces storitve poskušam vgraditi vsa temeljna načela vodenja kakovosti, hkrati pa sem zavezan k nenehnemu izboljševanju kakovosti, skrbeti za osebno usposabljanje, izobraževanje in inovativnost.

Zaupali so nam že

Pošljite nam povpraševanje

Imate v načrtu ali izvedbi projekt in ne veste kako naprej? Potrebujete strokovno mnenje ali nasvet? Pišite nam, z veseljem vam bomo pomagali.

VAŠE IME *
PRIIMEK *
E-NASLOV *
TELEFON

ZADEVA

KAKO VAM LAHKO POMAGAMO?